Om oss

Opplysningstjenesten 1885.no er en av Norges største og mest komplette opplysningstjenester. Som totaltilbyder ligger vår kjernevirksomhet som kjent innen nett, SMS, mobil og telefonibaserte tjenester.

 

1885.no Bedrift og Privat er raske, brukervennlige og avansert søketjenester med hensikt å gi bedre brukeropplevelse ved søk og innhenting av informasjon og opplysninger i både bedrift- og privatmarkedet. Våre tjenester inneholder funksjonaliteter og egenskaper som vi var først i Norge med å lansere, og mange av funksjonalitetene er vi fortsatt alene om.

 

1885 på telefon og SMS er i skrivende stund Norges billigste opplysningstjeneste. Nordmenn foretar over 40 millioner søk etter opplysninger via sms, og vår prisstrategi kan spare næringslivet og privatpersoner for over en halv milliard årlig.

 

1885 sine nett, sms og telefonibaserte tjenester består av komplette informasjonsdatabaser med mer enn 400.000 ukentlige oppdatering innen segmentene privat og bedrift. Årlig behandler Opplysningstjenesten 1885 over 30 mill forespørsler på nett, sms og telefon.

 

For Opplysningstjenesten 1885 er det å ta samfunnsansvar en naturlig del av vår virksomhet, vi retter årlig våre midler mot sponsing av barneidrett, tiltak tilrettelagt for vanskeligstilte barn og rusavhengige i Norge.

 

Opplysningstjenesten 1885.no publiserer sine nettbaserte brukertall på TNS Gallup og er medlem av NHO og Abelia.