1885.no

7 måter høye gutter kan style en t-skjorte på

Er du lei av å føle deg som en sjiraff i en verden av maur, som stadig ruver over alle andre? Vel, mine vertikalt velsignede venner, jeg har gode nyheter til dere. I dag skal vi dykke inn i det spennende riket av t-skjorte-styling for høye gutter. Mens moteråd ofte ser ut til å være skreddersydd for den gjennomsnittlige høyden, er det på høy tid at vi tar tak i de unike utfordringene og mulighetene som følger med å være en høy mann.

Så, enten du er en ruvende titan eller bare søker noen tips til de høye gutta i livet ditt, er dette blogginnlegget bare for deg.

Brett opp ermene:

Å brette opp ermene på en litt overdimensjonert t-skjorte kan bidra til å skape et mer skreddersydd utseende og forhindre at skjorten svelger opp rammen din. Denne teknikken kan også gi en dimensjon til antrekket ditt, og trekke oppmerksomhet til armene og overkroppen.

Å brette opp ermene på en skjorte er en annen måte å skape et mer avslappet og uformelt utseende på. Dette er spesielt nyttig for gutter som jobber i en profesjonell setting, men som fortsatt ønsker å se stilig og imøtekommende ut. Ved å brette opp ermene på kjolen din kan du skape en mer avslappet stemning samtidig som du opprettholder et nivå av profesjonalitet. Denne teknikken kan også brukes til å legge litt personlighet til antrekket ditt, enten det er ved å vise frem en klokke eller et armbånd eller ganske enkelt legge til en fargekutt med en mønstret skjorte.

I tillegg til å gi stil til antrekket ditt, kan det også være praktisk å brette opp ermene. Hvis du lett blir varm, kan det å brette opp ermene bidra til å holde deg kjølig og komfortabel. Dette er spesielt nyttig i de varmere månedene når du ønsker å holde deg kjølig uten å ofre stilen.

Bruk sammen med en blazer eller jakke:

Å legge til en blazer eller jakke til antrekket ditt er en enkel måte å skape en mer raffinert og sammensatt look. Den legger til et lag av raffinement og kan umiddelbart heve en enkel t-skjorte. I tillegg er det et allsidig stylingalternativ som fungerer for både uformelle og kledelige anledninger.

Bruk sammen med en blazer eller jakke

Når du velger en blazer eller jakke for å kombinere med t-skjorten din, bør du vurdere passformen og stilen. For en mer avslappet, casual look, velg en dongerijakke eller bomberjakke. Disse stilene er flotte for en helgebrunsj eller en kveld ute med venner. Hvis du ønsker å kle opp t-skjorten din for en mer formell begivenhet, er en klassisk svart blazer et tidløst valg. Det er en garderobe som kan kles opp eller ned og fungerer med alle farger t-skjorter.

En annen faktor å vurdere er passformen til blazeren eller jakken. For høye gutter er det viktig å finne en jakke som sitter godt på skuldre og ermer. En god tommelfingerregel er å sørge for at skuldersømmene sitter komfortabelt på skuldrene og at ermene treffer håndleddsbenet. Dette vil sikre et rent, polert utseende.

Å finne den rette jakken for høye menn handler om passform og proporsjoner. Besøk for jakke for høye menn (jacka för långa män).

Bruk en bandana:

Å legge til en bandana til antrekket ditt kan være en game-changer. Ikke bare gir det en fargetone, men det hjelper også å bryte opp lengden på overkroppen. Så hvis du er en høy fyr som ønsker å legge til litt stil til antrekket ditt, er en bandana et must-ha tilbehør.

Det er mange måter å bruke en bandana på, så la oss dykke ned i noen av favorittene våre. Først kan du knytte den rundt halsen. Dette er et klassisk utseende som tilfører ethvert antrekk et snev av raffinement. Bare brett bandanaen i to og bind den løst rundt halsen. Denne looken er perfekt for en kveld ute eller en kleslig anledning.

En annen måte å bruke en bandana på er å knytte den rundt håndleddet. Dette er en mer avslappet look som er perfekt for å løpe ærend eller henge med venner. Bare brett bandanaen i to og bind den rundt håndleddet. Denne looken er også flott hvis du har på deg en klokke eller annet tilbehør på håndleddet.

Hvis du føler deg modig, kan du til og med knytte en bandana rundt hodet. Denne looken er perfekt for en musikkfestival eller en dag på stranden. Bare brett bandanaen i to og bind den rundt hodet, og pass på at knuten er bak. Denne looken er også flott hvis du har en dårlig hårdag!

Legg skjorten inn i et par bukser:

T-skjorter kan være spesielt utfordrende, da de kan ende opp med å se for korte eller for posete ut. Det er imidlertid et enkelt stylingtriks som kan hjelpe høye gutter til å se mer sammensatt og polert ut: å putte skjorten inn i et par bukser. Å putte inn en skjorte kan virke som en liten detalj, men det kan utgjøre en stor forskjell for å skape en strømlinjeformet silhuett. Ved å putte inn en T-skjorte definerer du midjen din og skaper et mer skreddersydd utseende. Dette kan være spesielt gunstig for høye gutter som kan ha en lengre overkropp eller bredere skuldre.

Legg skjorten inn i et par bukser

Når det gjelder å velge bukser å putte skjorta i, er det viktig å vurdere passformen. Se etter bukser som er slanke eller skreddersydde, da de vil bidra til å balansere proporsjonene til kroppen din. Unngå bukser som er for løse eller posete, da de kan skape et slurvete utseende.

I tillegg til å skape et mer polert utseende, kan det å putte inn en skjorte også være en fin måte å vise frem stilen din. Eksperimenter med forskjellige typer bukser, for eksempel chinos eller jeans, og prøv ut forskjellige tucking-stiler, for eksempel halv-tuck eller full-tuck.

Selvfølgelig er det ikke alle anledninger som krever en tucked-in skjorte. For mer uformelle begivenheter kan det være lurt å la skjorten stå utrukket for en mer avslappet look. Men hvis du ønsker å kle opp t-skjorte-spillet ditt, kan det å putte inn skjorten være en fin måte å heve stilen din på.

Bruk belte:

Å bruke belte har lenge vært et yndet stylingtriks for både menn og kvinner. Ikke bare hjelper det med å knipe i midjen og skape en mer flatterende silhuett, men det kan også gi litt interesse til et ellers enkelt antrekk. I tillegg kommer belter i så mange forskjellige stiler, farger og materialer at det er lett å finne en som passer din personlige stil.

For høye gutter kan det noen ganger føles litt skremmende å bruke en T-skjorte. Det kan være tøft å finne en t-skjorte som sitter godt uten å se for boksete eller lite flatterende ut. Men å legge til et belte kan bidra til å løse det problemet. Ved å knipe i midjen kan et belte skape en mer definert form og bidra til å balansere proporsjonene dine. I tillegg kan det legge litt visuell interesse til et ellers vanlig antrekk.

Å bruke et belte er selvfølgelig ikke bare for høye gutter. Alle kan dra nytte av dette stylingtrikset, uansett høyde eller kroppstype. Hvis du har på deg et antrekk som føles litt formløst eller lite flatterende, kan du prøve å legge til et belte for å se om det bidrar til å skape en mer definert silhuett. Du kan bli overrasket over hvor stor forskjell det kan gjøre.

Legg lag med en vest eller genser:

Høye gutter møter ofte unike utfordringer når det gjelder å finne klær som passer akkurat. Enten det er for korte ermer eller skjorter som er for trange i skuldrene, kan det være frustrerende å prøve å sette sammen et antrekk som både ser og føles bra ut. Men ved å legge en vest eller genser over t-skjorten din, kan du lage en look som er både stilig og skreddersydd til dine proporsjoner.

Noe av det flotte med å legge en vest eller genser over en t-skjorte er at den lar deg leke med forskjellige teksturer og stoffer. For eksempel kan en elegant svart vest over en hvit t-skjorte skape et moderne, minimalistisk utseende. På den annen side kan en tykk strikket genser over en grafisk t-skjorte gi antrekket ditt en koselig, vintage-stemning. Ved å eksperimentere med forskjellige kombinasjoner av stoffer og farger, kan du skape et utseende som er helt ditt eget.

Velg riktig stoff:

Stoffet på t-skjorten din spiller en betydelig rolle i hvordan den sitter og føles på kroppen din. Et lett stoff kan klamre seg til huden din og fremheve den ranke rammen, mens et tyngre stoff kan drapere over kroppen og skape en mer balansert silhuett. Som en høy fyr vil du unngå stoffer som er for tynne eller klissete, da de bare vil understreke høyden din.

Tykkere, tyngre stoffer har derimot en mer solid følelse og kan bidra til å skape et mer balansert utseende. Disse stoffene har litt vekt på seg, noe som betyr at de vil drapere over kroppen din i stedet for å klamre seg til den. De kan også bidra til å legge til litt struktur til antrekket ditt, noe som er spesielt viktig hvis du har en rank ramme.

Så, hvilke stoffer bør du se etter når du handler t-skjorter? Bomull er alltid et godt valg, siden det er pustende, komfortabelt og allsidig. Imidlertid er ikke alle t-skjorter i bomull skapt like. Se etter t-skjorter laget av tyngre bomull, for eksempel 180-200 GSM (gram per kvadratmeter) bomull. Denne vekten vil gi stoffet litt tyngde, slik at det kan drapere over kroppen din og skape et mer balansert utseende.

Å oppsummere

Å være en høy mann trenger ikke å begrense motevalgene dine. Ved å følge de syv teknikkene som er skissert i denne artikkelen, kan du føle deg trygg og stilig i en t-skjorte eller et hvilket som helst annet klesplagg. Det er viktig å omfavne høyden din og bruke den som en fordel i dine motevalg.

Med disse tipsene og triksene vil du være i stand til å rocke ethvert antrekk med selvtillit og skille deg ut i en verden som ofte overser de høyere gutta. Så fortsett og eksperimenter med mønstre, proporsjoner og passformer, og vis verden at det å være høy er noe å være stolt av.

Del artikkel