Om 1885.no
Om tjenesten 1885.no

 

Opplysningstjenesten 1885 – Stedet der kjøper og selger møtes

 

Opplysningstjenesten 1885.no, en opplysningstjeneste og søkemotor med mange unike, nyttige og funksjonelle egenskaper.  Med 1885 sine mange egenskaper skal vi gjøre det enda enklere, raskere og mer effektivt for deg å finne frem til bedrifter, varer og tjenester du søker etter. Tjenesten innehar oppdatert informasjon om alle norske registrerte foretak og oppdateres daglig med ny og fersk data.

 

 

1885 gir deg enkle løsninger på hverdagsproblemer

 

I tillegg til å tilby standard bedriftsinformasjon som telefonnummer, adresse og kontaktpersoner, har vi i 1885 valgt å tilby en rekke tilleggstjenester som skal gjøre folkets ”søkeopplevelse” på internett raskere, enklere og mer effektiv. Ved å benytte opplysningstjenesten 1885 kan du enkelt sende henvendelser til flere bedrifter samtidig, finne din nærmeste leverandør, lese kundeomtaler, beregne veibeskrivelse og mye mer. 

 

 

Database og underleverandører

 

For å sikre høy kvalitet i våre databaser, benytter 1885 seg av flere kilder for innhenting og oppdatering av informasjon og opplysninger i sine databaser. Noen av kildene 1885 benytter for systematisk oppdatering gjennom Direktinfo er Brønnøysundregistrene, Posten Norge AS, Dun & Bradstreet / Soliditet, GAB (Statens Kartverk), og majoriteten av teleoperatørene. I tillegg til dette gjøres det også manuelle oppdateringer fra kunder og brukere på daglig basis.

 

 

Opplysningstjenesten 1885 - uansett hvor du befinner deg

 

Brukeropplevelse er viktig for oss og viktig for deg. Derfor er 1885.no bygget opp slik at man skal ha samme optimale opplevelse av tjenesten, uansett hvor man befinner seg og uavhengig av hvilket ”verktøy” man benytter. 1885.no tilpasses automatisk etter skjermstørrelsen du benytter. Det vil med andre ord si at 1885.no er like bra på mobil, nettbrett og PC.