Art-Annali Anna Ytterdahl

Kjøp kunst og interiørartikler på nett.Unike giclee bilder og div. Besøk www.harlequin-art

 
Kort beskrivelse
Kjøp kunst og interiørartikler på nett.Unike giclee bilder og div. Besøk www.harlequin-art
 
Kontaktinformasjon
Firmanavn: 
Art-Annali Anna Ytterdahl
Telefon: 
-
Mobiltelefon: 
97505418
Telefaks: 
-
Besøksadresse: 
3040 DRAMMEN
Postadresse: 
E-post: 
 
Beskrivelse
VELKOMMEN TIL VÅRT VIRTUELLE GALLERI!
Bilder du kan se i vårt galleri er unike på flere måter. De kan ta deg tilbake gjennom århundrene til en svunnen tid der du kan vandre langs gamle bygater akkompagnert av klovner og Harlequins, eller mer romantiske bilder med andre uttrykk.Noen av bildene kan minne oss om verker fra kunstnere av de gamle tyske, nederlandske og franske skoler.

Blanding av humor, absurditet og kjærlighet gjør at maleriene appellerer til et bredt publikum, da de kommuniserer på forskjellige nivåer.

Både barn, den kunstglade og kyndige vil finne noe de forstår og setter pris på i bildene. Det er lett å bli imponert av kunstnerens teknikk og fantasi, samt ikke minst også Giclee-print metoden som tar vare på den strålende rikdom av farger, lys og nyanser.

Alle bildene i vårt galleri er produsert med bruk av verdens mest avanserte digitale kunstuttrykk-prosess som heter Giclee (hvilket i utgangspunktet er et fransk begrep som betyr å spraye eller sprute). Det er mange butikker som i dag tilbyr sine kunder et stort utvalg av print på lerret, og man bør skille mellom vanlig lerret print og Giclee print fordi forskjellen er svært stor.


Giclee er foreløpig temmelig ukjent i Norge, men er svært populært i USA og i flere europeiske land. Trykkemetoden kalles internasjonalt for Giclee Fine Art Print, og benyttes nå av mange kunstnere, gallerier og museer verden over.


En Giclee er en individuelt produsert, høyoppløst, high-tech reproduksjon av originale verker (som oljemalerier m.m.) gjort på en helt spesiell storformatskriver av høy kvalitet og signert av kunstner som ofte også står for utskriftsprosessen.


Kvaliteten er enestående, med en fargedybde, rikdom og klarhet så overbevisende at til og med kyndige kan slite med å se forskjell på giclee-trykk og originalmaleriet. I likhet med andre grafiske arbeider innen kunst, anses hvert enkelt Giclee-bilde som et originalt, signert kunstarbeid.

Bildene er generert fra høyoppløselig digital skanner og skrives ut med arkivbestandig blekk på ulike underlag, inkludert lerret, kunst og foto-base papir. Denne giclee utskriftsprosessen gir mye bedre fargegjengivelse enn andre former for reproduksjon. Giclee-print har en lysekthet og fargedybde som vil være nøyaktig og stabil i mellom 70-100 år. I likhet med grafikk, er holdbarhet dog antatt å bli noe begrenset ved fuktige miljøer eller høy eksponering for direkte sollys i lang tid.

Teknikk og utstyr er tidkrevende og kostbart, hvilket gjør at Giclee gjerne er dyrere pr trykk enn hva som gjelder for litografi, men dette oppveies med den fantastiske kvaliteten.

Mange steder i verden benyttes nå Giclee til smakfull dekorasjon av interiør i hjem, hoteller, klubber, restauranter m.m. I alle kjente gallerier i verden, (sammen med originale kunstverk) - kan en kjøpe giclee reproduksjoner, såkalte - Limited Edition Art Prints.
 
Kart
 
Kontaktpersoner
Daglig leder:
Anna Ytterdahl
Telefon:
-
Mobiltelefon:
97505418
 
Bransjer, søkeord og merker
 • harlequinharlequin
 • barnehage barnehage
 • kunstgalleri kunstgalleri
 • kunstner kunstner
 • art art
 • klovnklovn
 • sykehus sykehus
 • giclee giclee
 • skole skole
 • drammen drammen
 • norge norge
 • sykehjem sykehjem
 • barn barn
 • galleri galleri
 
Våre åpningstider
Mandag08:00 - 22:00
Tirsdag08:00 - 22:00
Onsdag08:00 - 22:00
Torsdag08:00 - 23:00
Fredag08:00 - 23:00
Lørdag08:00 - 23:30
Søndag08:00 - 23:30
 
Brukeromtaler
Bli den første til å gi Art-Annali Anna Ytterdahl en omtale.
 
 
 
 
 
 
Se mobilversjonen av 1885.no? Ja Nei