Ønsker du å få mest mulig ut av ditt markedsføringsbudsjett?

 

Effektive og behovstilpassede annonseløsninger

Med våre tjenester kan vi tilby deg effektive og behovstilpassede annonseløsninger. Uansett størrelsen på ditt selskap kan du være sikker på at 1885.no har kostnadseffektive annonseløsninger tilpasset dine behov.

 

Øk salget med 1885

Umiddelbar besparelse: Hos oss kan du legge til en rabattkupong i din annonse, og nå ut til flere kunder ved å tilby rabatter og umiddelbare besparelser. Alle setter pris på et godt tilbud!

 

Kommunisere med flere: Har du noen gang ønsket eller sett behovet for å kunne kommunisere ditt budskap på flere språk? Da er 1885 stedet for deg. Noen av våre annonseløsninger åpner for akkurat denne muligheten, så kom i gang du også og få muligheten til å kommunisere på tvers av ulike språk med 1885.no.

 

Har du god nok synlighet på internett i dag?

Med 1885.no kan du sette ditt preg på Internett. Bygg din online-tilstedeværelse for å få kontakt med potensielle kunder gjennom vår unike synlighet på internett og de store søkemotorene. Sørg for at kunder kan finne nettopp deg når de søker etter dine produkter, varer og tjenester. Kom i gang du også og etabler en sterk tilstedeværelse på internett med våre skreddersydde annonseløsninger.

 

En annonse - Alle formater

Vi vet at dine kunder kommer fra forskjellige kilder. Noen benytter en PC, mens andre benytter et nettbrett eller en mobiltelefon for å søke på internett. Utfordringen med dette er å sørge for at ditt budskap kommer klart frem til alle, uavhengig av hvilket format de foretrekker. På bakgrunn av dette har vi valgt å levere ditt budskap på flere ulike formater. Uansett om dine potensielle kunder benytter datamaskin, tablet/iPad eller mobiltelefon tilpasser vi annonsen slik at budskapet vil være det samme. På denne måten sørger vi i 1885.no for at din annonse får den oppmerksomheten den fortjener uavhengig av hvilket verktøy dine kunder benytter for innhenting av informasjon på internett.  

 

Ønsker du flere lokale kunder? Da er 1885 stedet for deg

Med vår unike funksjon ”Søk i nærheten” sørger vi nå for at kunder enklere, raskere og hyppigere enn noen gang, finner frem til nettopp din bedrift når de søker etter varer og tjenester du tilbyr. Etabler en sterk lokal tilstedeværelse med våre løsninger.

 

Dokumentert effekt

Med våre detaljerte, dyptgående og oversiktlige statistikker kan du nå få full kontroll på investeringen din.

 

Eget administrasjonssystem

Har du noen gang opplevd at det er tungvint å sørge for at din annonse er oppdatert? Som annonsør på 1885 får du tilgang til ditt eget administrasjonssytem hvor du selv kan redigere og legge til informasjon når du selv ønsker. Det betyr at du, under hele din annonseringsperiode, kan oppdatere din annonse slik at den alltid inneholder riktig, oppdatert og relevant informasjon. 

 

Opplysningstjenesten 1885

1885.no er et moderne og nytenkende medieselskap, som gjennom Opplysningstjenesten 1885.no sine mange unike egenskaper gjør det enda enklere å finne bedrifter, varer og tjenester på internett. Tjenesten innehar oppdatert informasjon om mer enn 1,2 mill bedrifter og oppdateres daglig med ny og fersk data, fra både annonsører og leverandører. 

Vår visjon er enkel og grei. ”1885.no sine tjenester skal til enhver tid være folkets naturlige valg for innhenting av informasjon og opplysninger, via internett, SMS og telefonibaserte tjenester.” 

 

I løpet av 2012 vil vi også tilby tjenester via sms og telefoni og på denne måten gjøre det enda enklere for kundene å finne frem til nettopp deg som potensiell leverandør.

 

Bli kunde i dag, og ta del i våre kundefordeler du også

 

  • Økt synlighet og mulighet for økt salg
  • Umiddelbare besparelser
  • Kommuniser med flere
  • Effektive og behovstilpassede løsninger for alle
  • Dokumentert effekt 
  • Administrasjonstilgang med redigeringsmuligheter