vegglogo 1885
Hvordan er det å jobbe i 1885?

 

Trivsel

Vi i Opplysningstjenesten 1885.no AS er lidenskapelig opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Grunnen til dette er enkel. Ved at de ansatte trives og gleder seg til å komme på jobb, oppnår vi alle våre mål både raskere og enklere. Enkel forskning tilsier at en ansatt som trives er en ansatt som yter mer.

 

Hva gjør 1885 for å skape trivsel?

 

  • Vi arrangerer sosiale happenings
  • Sørger for at de ansatte blir hørt og deres meninger blir tatt på alvor
  • Fyller arbeidsdagen med aktiviteter
  • Sørger for at de ansatte får nødvendig opplæring, kursing og hjelp ved behov
  • Har fokus på kontinuerlig nyskapning og videreutvikling av våre tjenester og produkter
  • Tilbyr aktiviteter utenfor arbeidstiden, som f.eks. bedriftsfotball både sommer- og vinterhalvåret
  • Tilbyr gode utviklings- og karrieremuligheter, i tillegg til utfordringer som gir de ansatte en økt grad av mestringsfølelse
  • Stiller høye krav til vår arbeidsplass og tilbyr derfor nye og moderne lokaler med meget høy standard

 

Gode betingelser

1885 har som mål å kunne tilby betingelser det er dumt å si nei til. Ansatte som leverer god innsats og gode resultater hos oss skal føle at de blir meget godt belønnet for dette. Betingelser omfatter fastlønn, provisjon, bonuser og andre goder.

 

Karrieremuligheter

1885 er et selskap i vekst. Det innebærer at det med jevne mellomrom åpner seg nye stillinger og muligheter. Så langt det lar seg gjøre vil vi rekruttere til nye stillinger internt. Dette skaper motivasjon hos de ansatte som har et mål om økt ansvar og nye utfordringer.

 

Som ansatt hos oss, vil man ha mange muligheter for utvikling og karrieremuligheter. Det er mange avdelinger innad i vårt system, og mulighetene for forflytting ligger der for alle. Som arbeidsgiver benytter vi store ressurser på kompetansebygging hos den enkelte som skal forflyttes internt i systemet, noe som gir både den ansatte og selskapet økt verdi.

 

Utfordringer og motivasjon

Ansatte i 1885 møter stadig nye utfordringer som motiverer dem til å yte det lille ekstra. Et motto hos oss er at man aldri skal si seg fornøyd. De ansatte skal hele tiden etterstrebe personlig utvikling, slik at de føler en positiv progresjon i sin karriere. Vi tar også høyde for at ulike personer motiveres av ulike faktorer. Noen motiveres av økt ansvar, noen av varierte arbeidsoppgaver og noen av økte inntekter. 

 

Hovedkontoret

Kontorlokalet er på 1000 km2 og ble modernisert i 2012. Lokalene innehar blandt annet to store åpne lanskap, fire møterom, auditorium, sosial sone og kantine. Tilknyttet kontorlokalet har vi også to store takterrasser der de ansatte kan nyte solen og ta seg et velfortjent avbrekk i løpet av arbeidsdagen. 

 

Beliggenhet

Vårt hovedkontor er lokalisert i Gunerius bygget i Oslo sentrum. I umiddelbar nærhet finner man kjente landemerker som Oslo S, Oslo City og Karl Johan. Buss og trikkestopp finner man utenfor inngangsdøren og til T-Banen er det ca to minutter gangavstand. Området innehar også et godt utvalg av butikker, cafeer og spisesteder.