Annonseløsninger på 1885.no

Vi i 1885 vet at dine kunder kommer fra forskjellige kilder. Noen foretrekker å bruke en datamaskin hjemmefra eller på kontoret, mens noen sitter på bussen å benytter sin tablet eller mobiltelefon. Muligheten er mange. Utfordringen er ofte å sørge for at ditt budskap kommer klart frem til alle, uavhengig av hvilket format de foretrekker. Med bakgrunn i dette har 1885 valgt å levere ditt budskap på flere ulike formater og elektroniske enheter. Uansett om dine potensielle kunder benytter datamaskin, tablet eller mobiltelefon tilpasser vi annonsen slik at budskapet vil være det samme. På denne måten sørger vi i 1885.no for at din annonse får den oppmerksomheten den fortjener, uavhengig av hvilken elektronisk enhet dine kunder benytter for å innhente informasjon på internett. Enkelt og smart fra 1885.no.

 

For oss i 1885 er det viktig at dine interesser som annonsør blir ivaretatt. Derfor har vi valgt å lage et bredt spekter av annonseløsninger med ulikt innhold og egenskaper. Uansett hva du tilbyr av varer eller tjenester skal vi kunne tilby den rette løsningen for deg innen internettmarkedsføring.


 

 

*Annonseløsningene, som vist over, er våre standardløsninger. I tillegg til disse tilbyr vi skreddersydde annonseløsninger for deg med ønsker og behov utenom dette. Muligheten er mange og så godt som ubegrenset. Hvordan vil din annonse se ut?